Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Extern uw datadragers opslaan? Kies Rhenus voor veilige en gecertificeerde opslag van datadragers.

  Externe data opslag en data beheer

  Kies Rhenus voor professionele, beveiligde en voordelige externe data opslag.

Externe data opslag – veilig, gecertificeerd en voordelig uw data dragers opslaan

Externe data opslag en data beheer. Beveiligde externe dataopslag van al uw data dragers en veilig databeheer!

De eigen opslag van data dragers zoals tape, harde schijf, CD en film, brengt voor ondernemers een aanzienlijk risico met zich mee. Bij interne data opslag van bijvoorbeeld de backup, ontstaan hoge kosten door de aanschaf en het onderhoud van betrouwbare beveiligingssystemen. Op deze ‘backup storage’ uitgaven kunt u besparen door een samenwerking met een gespecialiseerde dienstverlener aan te gaan op het gebied van de externe data opslag, data beheer en de opslag, storage, van data dragers.

De centrale, beveiligde Rhenus Documentlogistiek-archieven staan niet alleen garant voor een hoge mate van veiligheid, maar u profiteert ook van gestandaardiseerde processen en een uniforme infrastructuur. Dit bespaart u aanzienlijk veel kosten. Databeheer is onze focus.

Data opslag huren? Kies Rhenus voor professionele en beveiligde data opslag extern!

Of het nu gaat om de opslag van tapes, harddisks, CDs, DVDs, microfilms of andere optische data dragers: bij ons kunt u nagenoeg elke soort data drager opslaan. Data opslag huren. Door de gecertificeerde externe data opslag, storage, van data dragers bent u beschermd tegen dataverlies, diefstal en verkeerde data opslag. U beschikt periodiek over back ups, indien gewenst ook dagelijks. Databeheer op maat! Het vervoer van uw data dragers naar een van onze veiligheidsarchieven gebeurt in een neutraal voertuig met airconditioning.

Bij Rhenus kunt u de volgende data dragers opslaan:

 • CDs
 • DVDs
 • WORMs
 • MODs
 • Harddisks
 • Microfilms
 • Microfiches
 • Overige datadragers

Verder kunt u gebruik maken van geautomatiseerde Tape-Management-Systemen die aan uw wensen ten aanzien van data-beheer zijn aangepast. Bij de opslag van data dragers waarborgen wij maximale levensduur en snelle toegang. Onze archieven met airconditioning voldoen aan de veiligheidseisen C (VdS). Neem contact met ons op!

Externe opslag van data dragers als de perfecte aanvulling op uw archivering en documenten management. Uw data beheer in goede handen.

Voor het online zoeken en bestellen van uw data dragers in onze beveiligde en geconditioneerde archieven, kunt u eenvoudig gebruik maken van ons Business Networking Platform. Afhankelijk van het gekozen servicelevel stellen wij u de gewenste data dragers via onze koeriersdienst ter beschikking. Snelle toegang is 24 uur per dag mogelijk. Ons centrale servicecentrum is dag en nacht bereikbaar en levert op verzoek op korte termijn de benodigde data dragers. Uw databeheer is bij ons in goede handen!

Management van data dragers – revisiezeker en transparant

Ons met barcodes uitgeruste management voor data dragers legt iedere beweging van de aparte data dragers vast, of het nu gaat om de eerste opslag, outsourcing na bestelling of herhaalde opslag. Dit maakt het systeem revisie zeker en bovendien heeft u permanent de beschikking over een volledig overzicht van de bestandsgegevens. Door outsourcing van het data drager management, data management, verkrijgt u gecertificeerde zekerheid, transparantie en flexibiliteit tegen een faire prijs. Maak gebruik van onze experts in datadrager management en data drager opslag extern, storage, en ontvang nog vandaag deskundig advies.

Voordelen van data drager opslag extern of storage bij Rhenus:

 • Gecertificeerde zekerheid, transparantie en flexibiliteit;
 • Gestandaardiseerde processen en een uniforme infrastructuur;
 • Maximale levensduur en snelle toegang;
 • Bescherming tegen dataverlies, diefstal en verkeerde opslag;
 • Online zoekopdrachten en bestellingen via het Business Networking Platform;
 • Ons servicecentrum is dag en nacht bereikbaar;
 • Conform AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Gecertificeerde vernietiging van uw data dragers

Als de wettelijke bewaartermijn verstreken is of als u om een andere reden een data drager wilt vernietigen, dan kan Rhenus Datavernietiging voor een veilige vernietiging zorgen. Rhenus Datavernietiging beschikt over eigen mobiele shredder vrachtwagens. Uw data dragers worden direct op locatie vernietigd in de vrachtwagen tot kleine onbruikbare stukjes. U kunt dit proces zelf komen volgen en ontvangt een vernietigingscertificaat. Het restmateriaal wordt afgevoerd naar recycling depots voor recycling tot nieuwe producten.

Printen

Veilige data opslag bij Van der Velde - Rhenus Archiefopslag? Vraag direct informatie of een offerte aan!

Informatie aanvraag
Meldt u hier aan voor de Rhenus E-Nieuwsbrief.

Hoofdkantoor Dockx Rhenus Archisafe

Terbekehofdreef 10
2610 Wilrijk
België
Contacteer ons!